Geheim agent
Microfoon

Praktische info

Sociaal Centrum
Kerkstraat 37,
1ste verdieping
2940 Stabroek
03 660 14 44
jeugddienst@stabroek.be

Openingsuren

maandag tot donderdag:
9u - 12u & 13u30 - 16u
maandag ook 16u - 19u
vrijdag gesloten

Wereldbol
Meisje
Robot

Andere uitleendiensten

Naast de gemeentelijke uitleendiensten zijn er nog wel enkele plaatsen waar je terecht kan voor het ontlenen van activiteitenmateriaal. We geven je alvast een paar leuke adresjes mee!

Audiovisueel en tentoonstellingsmateriaal

Bij de Provinciale Uitleendienst te Malle kunnen verenigingen terecht om allerhande audiovisueel en tentoonstellingsmateriaal ontlenen aan een super voordelig tarief. Het materiaal moet je ophalen in Malle.
Meer info: Uitleendienst Malle , uitleendienst@pvm.provant.be , T 03 312 80 00

Sportief materiaal

Bij de provinciale sportdienst vind je tegen een minimale huurprijs alle benodigdheden voor gewone en minder bekende sporten, maar ook materiaal voor meer spectaculaire activiteiten is te krijgen. In het aanbod vind je naast het gewone sportmateriaal o.a.: circusmateriaal, inlineskatetoestellen, kickboards, kleuterspeelkussens, springkastelen, new games, reanimatiepoppen, rolstoelen, ropeskipping, en nog veel meer! De materialen haal je op in Brasschaat.
Meer info: Provinciale sportdienst , uitleen@apbsport.provant.be , T 03 640 35 74

Ook bij Bloso kan je gratis en voor een beperkte periode sportmateriaal lenen of aan voordelig tarief een speleobox (met begeleider) huren.
Je moet zelf het sportmateriaal ophalen en terugbrengen. Tijdig aanvragen is noodzakelijk, want de voorraad materiaal beperkt is. Vooraf moet je een verzekering afsluiten tegen diefstal en schade.
Meer info: Bloso

Wereldkoffers

Bij Studio Globo kan je terecht voor wereldkoffers met gebruiksvoorwerpen, kleding, instrumenten, speelgoed of poppen uit een andere cultuur. Naast de voorwerpen bevatten alle koffers ook een handleiding, bijbehorende mediamaterialen zoals foto's, dia's of video. De koffers zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De materialen haal je op in Berchem. Reserveer op tijd!
Meer info: Studio Globo , antwerpen@studioglobo.be , T 03 235 20 76

Kampeermateriaal

Bij de uitleendienst kampeermateriaal van de Vlaamse gemeenschap kan je tenten, tafels en stoelen ontlenen voor je kamp. Het materiaal haal je op in Machelen of Lichtaart. Reserveer zo snel mogelijk!
Meer info: Uitleendienst kampeermateriaal , kampeermateriaal@cjsm.vlaanderen.be , T 02 251 69 43

Milieukoffers

“Wil je als leerkracht of vereniging met kinderen en jongeren aan de slag in de natuur?
Dan kun je gratis veldkoffers en losse veldwerkmaterialen ontlenen bij het Antwerpse provinciebestuur.
Er zijn vier uitleenposten waar je het materiaal, na reservatie, kunt afhalen. Het PIME is er één van.
In september, oktober, maart, april en mei kun je het materiaal één week ontlenen, daarbuiten kan het twee weken.”

Meer info: P I M E , info@pime.provant.be, T 015 31 95 11

Rouwkoffer

Wanneer je groep geconfronteerd wordt met het verlies van een lid of leid(st)er wil je hier vaak ook even bij stil staan. De rouwkoffer van het Jeugdpastoraal biedt hier een uitkomst.
Meer info: Jeugdpastoraal Antwerpen , ijdantwerpen@ijd.be , T 03 454 11 44

Knappe wandelzakken

’Knappe Wandelzak‘ is een initiatief van JCW. In de steden Aalst, Lommel, Diksmuide, Turnhout en Vilvoorde zijn rugzakken te ontlenen met heel wat wetenschappelijk materiaal en volledig uitgestippelde zoektochten. De zoektochten zijn gericht naar jongeren van 12 tot 13 jaar en van 14 tot 16 jaar. Buiten de schooluren kan JCW ook instaan voor begeleide tochten.
Meer info: JCW , info@jcweb.be , T 02 252 58 08.

Gemeente Stabroek - Dorpsstraat 99 - 2940 Stabroek - T 03 568 80 80 - F 03 568 19 29 - BTW (BE) 0207.537.834 - gemeente@stabroek.be | Privacy © 2018