Geheim agent
Microfoon

Praktische info

Sociaal Centrum
Kerkstraat 37,
1ste verdieping
2940 Stabroek
03 660 14 44
jeugddienst@stabroek.be

Openingsuren

maandag tot donderdag:
9u - 12u & 13u30 - 16u
maandag ook 16u - 19u
vrijdag gesloten

Wereldbol
Meisje
Robot

Gemeentelijke uitleendiensten

Om het jeugdwerk te ondersteunen biedt de gemeente de mogelijkheid tot het ontlenen van allerhande materialen. Volgende uitleendiensten staan ter beschikking van Stabroekse jeugdverenigingen.

Jeugddienst: Audiovisuele materialen & spelmateriaal

Op de jeugddienst kunnen erkende jeugdverenigingen gratis spelmateriaal (wereldbal, mega twister, ...) en audiovisueel materiaal (beamer, scherm, walkies talkies, ...) ontlenen. Er wordt wel een waarborg gevraagd. Meer info vind je hier.

Jeugddienst: Fuifkoffer

Organisatoren van een fuif of optreden kunnen gratis gebruik maken van de fuifkoffer. De ontlening is gratis, maar er wordt wel een waarborg gevraagd. De fuifkoffer ontlenen doe je op de jeugddienst. Meer info vind je hier.

Jeugddienst: Infotheek

Op de jeugddienst kan je terecht voor ontleningen uit de infotheek die zich specifiek richt op begeleiders van kinderen (jeugdwerkers, onderwijzers,...). In de infotheek vind je boeken, spelletjes, … . Ontlenen is gratis.

Gemeentemagazijn: Materialen

Bij deze dienst kunnen verenigingen terecht voor het ontlenen van podia, tafels & stoelen, nadarhekken, vlaggen, …. Er wordt een vergoeding en waarborg gevraagd. Hier vind je het reglement en een aanvraagformulier voor erkende verenigingen en voor niet - erkende verenigingen.

Sportdienst: Sportmateriaal

Op de sportdienst kunnen verenigingen terecht voor het ontlenen van sportmaterialen. (hockey, badminton, ballen,...). De ontlening is gratis, maar er wordt soms wel een waarborg gevraagd. Meer info over de sportmaterialen krijg je hier.

Meer uitleendiensten

Naast de gemeentelijke uitleendiensten zijn er uiteraard nog organisaties waar je als jeugdwerkinitiatief gratis of heel goedkoop materiaal kan ontlenen. We verzamelen de leukste adressen hier.

Gemeente Stabroek - Dorpsstraat 99 - 2940 Stabroek - T 03 568 80 80 - F 03 568 19 29 - BTW (BE) 0207.537.834 - gemeente@stabroek.be | Privacy © 2018